Download e-book for iPad: Avontuur in de sneeuw (Dutch Edition) by J.B. te Boekhorst,Jolien Westerbroek,Liesbeth te Boekhorst

By J.B. te Boekhorst,Jolien Westerbroek,Liesbeth te Boekhorst

Avontuur in de Sneeuw
Wie wil er nu niet met zijn huisdier kunnen communiceren? De 14-jarige Robbin Stoelenmatter in elk geval wel. Zonder dat iemand het weet, ook zijn ouders en beste vriend niet, volgt hij op Terschelling een cursus dierentolk. Hij wil namelijk dolgraag een paar vragen stellen aan zijn twee katten Jip en Quin, omdat de oudere Jip niet zo gelukkig lijkt met de komst van de jonge speelse Quin. 
Sneller dan verwacht komt de cursus goed van pas als Quin na een verhuizing wegloopt. Nog wel rond de kerst, tijdens een van de koudste winters sinds mensenheugenis. De dag voor de Elfstedentocht gaat Robbin op zoek. Door ijzige kou en striemende sneeuw ploegt hij zich een weg naar het onbekende, samen met zijn klagende vriend Dingeman Jan.
Lukt het Robbin om te kunnen 'zien' waar zijn gewonde kat zich bevindt?
Een semi-autobiografische roman voor jongeren vanaf eight jaar. 

Show description

Read Online or Download Avontuur in de sneeuw (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

New PDF release: Onzichtbare man (LJ Veen Klassiek) (Dutch Edition)

‘Onzichtbare guy’ van Ralph Ellison is het verhaal van een jonge, hoogopgeleide zwarte guy, die geen kans krijgt om te slagen in een gesegregeerde maatschappij die weigert hem als een menselijk wezen te zien. Het verhaal volgt de fysieke en psychologische reis van de naamloze hoofdpersoon tegen de achtergrond van manhattan in de eerste helft van de twintigste eeuw.

Jan Campert,Remco Campert's Campert & Campert (Dutch Edition) PDF

Vader & zoon ontmoeten elkaar in hun werkJan Campert en Remco Campert. Vader en zoon, beiden dichter en schrijver, beiden betrokken bij de wereld. Het Lied der Achttien Dooden van Jan Campert groeide kort na zijn dood uit tot symbool van het verzet. De gedragen stijl van de vader contrasteert soms opvallend met de lichtvoetigheid van de zoon, al resoneren hun teksten vanwege de literaire precisie duidelijk met elkaar.

Download e-book for iPad: Green delicious (Dutch Edition) by Natascha Boudewijn

Steeds meer mensen willen hun eigen groenten verbouwen. En dat is helemaal niet ingewikkeld, dus ga vooral aan de slag op je balkon, op een binnenplaatsje of in je eigen tuin! Een andere pattern is dat er minder vlees en vis wordt gegeten. Daardoor staan groenten ook in de keuken steeds meer in de belangstelling.

De kuur (Dutch Edition) by Emily Kocken PDF

Zakenman Yves Altman is al zijn hele leven in de ban van Thomas Manns beroemde roman De Toverberg. Met zijn nieuwe vriendin en zijn vier kinderen reist hij af naar de Schatzalp in het Zwitserse Davos, waar Thomas Mann zijn boek situeerde. Hij vindt het belangrijk zijn liefde voor De Toverberg met zijn gezin te delen.

Extra resources for Avontuur in de sneeuw (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Avontuur in de sneeuw (Dutch Edition) by J.B. te Boekhorst,Jolien Westerbroek,Liesbeth te Boekhorst


by Donald
4.2

Rated 4.86 of 5 – based on 40 votes