Download e-book for kindle: 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt

By Lien Braeckevelt

Enkele weken zonder alcohol doet wonderen!Je slaapt beter, je verliest gewicht, je huid straalt... én je bespaart er ook flink mee.30 dagen zonder alcohol. Een duidelijke challenge!Maar hoe commence je daar nu aan? Wat zijn de belangrijkste redenen om te stoppen of te minderen? Wat is het impact op je lichaam? En hoe houd je het vol?Naast de wetenschappelijke achtergrond geeft Lien Braeckevelt, die zelf vier maanden geen alcohol dronk om zich voor te bereiden op een marathon, je ook heel wat assistance, feiten, lekkere mocktailrecepten en ervaringen van andere enthousiastelingen.

Show description

Read Online or Download 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Onzichtbare man (LJ Veen Klassiek) (Dutch Edition) by Ralph Ellison PDF

‘Onzichtbare guy’ van Ralph Ellison is het verhaal van een jonge, hoogopgeleide zwarte guy, die geen kans krijgt om te slagen in een gesegregeerde maatschappij die weigert hem als een menselijk wezen te zien. Het verhaal volgt de fysieke en psychologische reis van de naamloze hoofdpersoon tegen de achtergrond van ny in de eerste helft van de twintigste eeuw.

Campert & Campert (Dutch Edition) by Jan Campert,Remco Campert PDF

Vader & zoon ontmoeten elkaar in hun werkJan Campert en Remco Campert. Vader en zoon, beiden dichter en schrijver, beiden betrokken bij de wereld. Het Lied der Achttien Dooden van Jan Campert groeide kort na zijn dood uit tot symbool van het verzet. De gedragen stijl van de vader contrasteert soms opvallend met de lichtvoetigheid van de zoon, al resoneren hun teksten vanwege de literaire precisie duidelijk met elkaar.

Download e-book for iPad: Green delicious (Dutch Edition) by Natascha Boudewijn

Steeds meer mensen willen hun eigen groenten verbouwen. En dat is helemaal niet ingewikkeld, dus ga vooral aan de slag op je balkon, op een binnenplaatsje of in je eigen tuin! Een andere development is dat er minder vlees en vis wordt gegeten. Daardoor staan groenten ook in de keuken steeds meer in de belangstelling.

Get De kuur (Dutch Edition) PDF

Zakenman Yves Altman is al zijn hele leven in de ban van Thomas Manns beroemde roman De Toverberg. Met zijn nieuwe vriendin en zijn vier kinderen reist hij af naar de Schatzalp in het Zwitserse Davos, waar Thomas Mann zijn boek situeerde. Hij vindt het belangrijk zijn liefde voor De Toverberg met zijn gezin te delen.

Additional info for 30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

30 dagen zonder alcohol (Dutch Edition) by Lien Braeckevelt


by Jason
4.0

Rated 4.58 of 5 – based on 35 votes